Få et spændende hjem med lækkert fototapet

Det kan godt være svært at tilføre et rum liv og stemning blot med billeder, plakater og øvrigt decor. Du kan med fordel tænke ud af boksen og kigge i retning af flot fototapet.

Skab liv og atmosfære med fototapet fra Sohu

Hvis du ønsker dig en afveksling til de kedelige ensfarvede vægge i din bolig kan du med fordel overveje et smart fototapet. Måske vægrer du dig lidt ved tanken om fototapet – og det er der ikke noget at sige til.

Før i tiden var fototapet nemlig en smule tacky og affældigt. Fordums fototapet holdt sjældent nogen særlig god kvalitet og falmede hurtigt. Samtidig var trykket ofte utydeligt på grund af de manglende muligheder for digitalt tryk i høj opløsning. Og farverne var sjældent noget at skrive hjem om.

Men der er sket en radikal ændring i disse forhold, hvilket betyder at fototapet anno 2020 holder en helt anderledes høj standard. Dette gælder såvel trykkets som farvernes og papirets kvalitet – og det betyder at fototapet for det første er langt nemmere at sætte pænt op, og for det andet holder sig flot og farve ægte i længere tid.

Dertil kommer at fototapet fås med mange flere spændende og inspirerende motiver end før i tiden. Hvor udvalget af fototapet i firserne begrænsede sig til en stereotyp New York skyline eller en dansk bøgeskov kan du nu få langt flere variationer over temaet fototapet. Du kan for eksempel vælge et elegant og stilfuld fototapet til stuen med et smukt natur motiv, eller et fototapet som skaber illusion af en rå murstens væg eller et bibliotek fyldt med gamle bøger. Og så findes der et væld af fototapeter særligt tilrette børne og teenager værelset.

I Sohus online shop på kan du se det store udvalg af flot fototapet i høj kvalitet sohu-shop.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *