Find din medicin og dine håndkøbsprodukter på dit apotek

Uanset hvor du er bosat i Danmark, bør du have adgang til mindst eet velassorteret apotek. Det er meget vigtigt, at du kan stole på de ansatte på det apotek, du har i dit lokal område, samt at dit apotek fører et bredt udvalg af såvel receptpligtig medicin som af diverse andre apotekervarer og håndkøbsprodukter.

Hvis du er blevet syg, og har brug for medicin – enten som håndkøb eller som læge ordineret – er det en rigtig god ting at have et godt apotek i nærheden. Det er nemlig ikke kun et spørgsmål om, at du kan få din medicin udleveret på dit apotek. Det handler også om hvorvidt du kan få den rette vejledning og kvalificeret rådgivning med på vejen, hvad end det drejer sig om anvendelsen af håndkøb produkter eller apoteker varer, eller om det handler om indtagelse af din receptpligtige medicin.

Find dit lokale apotek i Randers

Er du bosiddende i Randers eller i omegnen af denne jyske by, kan du vælge imellem hele tre forskellige apoteker – og et enkelt apoteksudsalg. Hos de tre store apoteker i Randers – Apoteket Thorsbakke, Jernbane Apoteket og Langå Apotek – kan du til hver en tid hente receptpligtig medicin fra det øjeblik, recepten er udskrevet.

Hos Apoteksudsalget Glarbjergvej kan du indlevere din recept om morgenen – eller få din læge til at udskrive din elektroniske recept dertil – og hente din medicin senere samme dag. Apoteksudsalget Glarbjergvej får nemlig tre daglige leverancer af receptmedicin fra et af de tre hovedapoteker i Randers.

Alle tre apoteker samt på apoteksudsalget har professionelle og veluddannede farmakonomer tilknyttet som en fast del af staben. Dette er din sikkerhed for, at du altid vil modtage den rette vejledning i forbindelse med dine indkøb på apoteket, uanset om det drejer sig om håndkøbs medicin eller receptpligtig medicin. Læs mere på https://randersjernbane.apotekeren.dk/