Find professionel klinik til røntgen i Herning

Er du kommet til skade med et led eller en muskel – for eksempel på dit job, eller i forbindelse med udøvelse af sport eller anden fysisk aktivitet? Så bør du, såfremt hverken smerter eller hævelse fortager sig i løbet af et par dage, opsøge din læge. Han eller hun vil kunne afgøre om der skal en røntgenundersøgelse til.

Har jeg brug for en røntgenundersøgelse?

Det er din læge som afgør om du skal henvises til en røntgen eller ultralyds undersøgelse. Dette er som regel tilfældet hvis lægen vurderer at smerter, hævelse og eventuel misfarvning stemmer overens med et knoglebrud eller en skade på et ligament.

Hvor kan jeg få taget røntgen i Herning?

Når du får en henvisning til en røntgenundersøgelse af din egen praktiserende læge, eller måske af en special læge, kan du frit vælge imellem alle de forskellige røntgenklinikker som residerer i den region hvor di er bosat.

Bor du således et sted i Region Midt kan du blot finde dig en god røntgenklinik i denne region. Ønsker du en centralt beliggende røntgenklinik som besidder alle de nødvendige kompetencer og de bedste faciliteter kan du med fordel vælge RøntgenKlinikken i Aarhus.

Hos RøntgenKlinikken i Aarhus finder du udelukkende veluddannede og erfarne radiologer og sygeplejersker med speciale inden for billeddiagnostik samt special læger som kan vurdere de enkelte undersøgelser. Der ud over vil du finde at klinikken er fyldt med det mest moderne top of the line udstyr til røntgen eller ultralyds undersøgelser. Og så kan du forvente en utroligt kort ventetid på såvel røntgen som ultralyds undersøgelser hos RøntgenKlinikken i Aarhus.

Du vil faktisk efter al sandsynlighed kunne komme til samme dag som din henvisning er udstedt. Og så vil du hurtigt kunne få svar på din undersøgelse således at du ved om der skal foretages yderligere.

Læs mere på http://www.roentgen-klinikken.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *