Frække fornemmelser i soveværelset med en corsage

Skal der sket noget nyt i soveværelset? Eller drømmer du bare om at overraske manden i dit liv med et frækt og forførende outfit? Så er corsager og korsetter et oplagt valg. Disse kan kombineres med et par sexede hofteholdere eller strømpebukser. Og på et øjeblik har du faktisk skabt et utrolig forførende look, der kommer til at overraske manden i dit liv helt vildt. Men hvor shopper du eksklusive korsetter og corsager? Og hvilken en af dem skal du vælge?

Korset eller corsage – hvad skal du vælge?

Hvad er forskellen på de to ting egentlig? Er du nybegynder i frækt lingeri? Så se med her.

En corsage er en forførende top typisk med blonder og flæser. Den har kavalergang, og stoffet kan også være gennemsigtigt. Den har for det meste hofteholder stroppe, der kan forbindes med dine frække strømper. Corsagen har også skulderstropper. 

Et korset er også en form for top. Den har ingen skulderstropper. Men holdes oppe ved, at man spænder den ind med snore bag på eller i siderne. Korsetter i lingeriafdelingen kan være i læder, med blondestof og gennemsigtigt stof.

Når man taler komfort, kan man sige, at corsagen er den, der er mest komfortabel at iføre sig. Korsettet kan være mindre komfortabelt, idet det skal spændes ind. Det kommer meget an på kropsform og hvad man foretrækker at gå i. 

Shop eksklusivt lingeri hos Love-Lingeri

Hos Love-Lingeri finder du et bredt sortiment af både corsager og korsetter. Her er noget for ethvert ønske og enhver smag. Der er både sorte modeller og styles i farver som rød og blå. Corsagerne kommer som et sæt og derfor med tilhørende trusse. Nogle af korsetterne er også i sæt med trusse til. 

Opdag hele udvalget og find din frække og forførende forkælelse til soveværelset i dag! Besøg webshoppen Love-Lingeri her:

https://www.love-lingeri.dk/special-lingeri/corsage-korset

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *