Hav en serie af værktøj liggende

Hvis du er sådan en type, der godt kan lide at bygge små projekter i weekenden fra bunden, eller du har en stolthed i at ordne de fleste af de ting i hjemmet, som der er – så længe du må det lovligt – så ligger du nok inde med en del værktøj.

Det er jo ikke så meget, man kan klare med ens bare hænder, så man skal have fat i både gammeldags og moderne værktøj.

Rigtig meget af den slags kan du finde på 10-4, hvor du formentlig vil blive overrasket over, hvor meget de reelt ligger inde med – og så mere til.

Og hurtigt ender du nok med at beslutte, at det er her, at du vil købe værktøj og materialer fra fremover, og det er da også en god strategi at benytte.

For så ved man, at når man har købt et værktøj, så er der en stor chance for, at stedet også vil få den næste i serien.

Det er godt med et velassorteret lager af værktøj

For en sand gør det selv-håndværker kan godt lide at have det nødvendige værktøj selv og ikke skulle have brug for at låne det af andre, medmindre der er tale om stort maskineri, som det er for dyrt at købe, og som man alligevel ikke har plads til derhjemme og alligevel sjældent bruger.

Nogle af den slags håndværker-typer vil jo også sværge til det samme mærke af værktøj, hvorfor det er smart at handle det samme sted, for så kan man regne med, at de har hele serier liggende af det samme værktøj, så man kan have hele “samlingen”.

Som nævnt får de måske også det næste værktøj fra denne producent, som der kommer ud.

Desuden er det rart at have noget forskelligt værktøj liggende, hvis der skulle dukke en special opgave frem, hvor man skal bruge noget bestemt værktøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *