Negligerer du familien på bekostning af at være maler i Hellerup?

Du gør en stor ære i dit arbejde som maler i Hellerup, hvor du kan være ansat her eller et andet sted for at lave den slags arbejde: https://malerkanonen.dk/maler-hellerup/ 

Det er ikke fordi, du ligefrem er passioneret omkring det, men det var heller ikke en uheldig holdeplads, du endte på, efter du var kommet ud af et misbrug eller lignende, men det var heller ikke den store drøm som barn at blive maler.

Dog er arbejdet fedt, og kollegaerne er skønne, men arbejdstiderne kunne godt være lidt federe, og nogle gange får du overarbejde, hvor du ikke bliver betalt, men du vil ikke skabe ballade ved at brokke dig på arbejdspladsen over det.

Når kunderne så også står der og ser frem til at få opgaven færdig, så rammer den dårlige samvittighed dig, da du gerne vil give dem et godt produkt måske før tid for at gøre dem og chefen glad.

Du vil trods alt gerne beholde dit arbejde, da du skal tjene til dagen og vejen på den måde – og ikke mindst forsørge familien.

Familien vil også gerne se den her maler i Hellerup som familiemand!

Du er skam god til at lægge arbejdskasketten fra dig, når du kommer hjem, men tit kommer du for sent hjem, så konen skulle hente børnene og ordne alt med dem samt lave mad.

Du er for udmattet resten af aftenen til at lytte eller være social, og i weekenderne skal du lade batterierne op, så der er stort set ikke overskud til sjov med ungerne eller hygge med konen.

Det er ved at gå din kone på, men du forsøger at forklare hende, at du trods alt forsøger at forsøge familien, så det er en nødvendighed, at du yder så meget på arbejdet.

Det er også for sent at starte forfra på SU med en anden uddannelse, og så kan økonomien ikke hænge sammen.

Måske stikker du en plade om, at det snart bliver bedre med mere fritid, men du ved godt, at det ikke passer.

Du skal have fundet den gyldne mellemvej, så begge parter bliver glade, da ikke begge kan gøres tilfredse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *