Professionel og kompetent stevedore service i Hirtshals havn

Er du ansvarlig for logistik og spedition i en virksomhed inden for shippingbranchen? Så har du brug for hjælp til losning og lastning af gods, når skibet er i havn samt eventuel opbevaring.

De services som relaterer sig til håndtering af gods fra skibe som ligger for red kaldes under eet for stevedoring. Stevedore er det engelske ord for en løsarbejder som typisk er beskæftiget på haven. Ordet kommer af spansk estibador som er afledt af det spanske ord estibar – at stable tæt eller stuve sammen.

Nu om stunder anvendes ikke tilfældige daglejere til stevedore service men højt kvalificerede og erfarne medarbejdere som kan deres kram. I hvert fald hvis du vælger et velanset og kompetent stevedore firma. Og lægger dine skibe til i Hirtshals Havn kan du med fordel vælge Hirtshals Stevedore ApS som din leverandør af stevedore tjenester.

Hvordan kan Hirtshals Stevedore ApS hjælpe mig?

Uanset skibets type, rederi eller geografiske ophav hjælpe Hirtshals Stevedore ApS med alle former for stevedore services. Du kan selvfølgelig få hjælp til alt hvad der handler om losning og lastning, omlastning og generel gods håndtering. Hirtshals Stevedore ApS behandler alle former for gods, såvel løse emner som containere eller varer stablet på paller.

Når du lader Hirtshals Stevedore ApS forestå losning og lastning og andre stevedore tjenester kan du være helt sikker på at dit gods er i trygge og professionelle hænder. Hirtshals Stevedore ApS har igennem flere år været blandt de foretrukne udbydere af stevedore i Nordjylland og bestræber sig hver eneste dag på at leve op til sit gode ry. Og derfor vil du som kunde hos Hirtshals Stevedore ApS opleve en formidabel og særdeles kundevendt service uanset opgavens størrelse og karakter.

Hvis du ønsker at kontakte Hirtshals Stevedore ApS, eller blot søger mere information om virksomheden, kan du blive klogere på hirtshalsstevedore.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *