Skriv altid gode tekster

Indhold på din hjemmeside betyder alt, ellers havde du vel ikke en hjemmeside? Men hvordan kreerer du så det flotte og relevante indhold, som kan få dine søgende til at foretage den handling, du ønsker? Lad os tage et kig på selve tekst-delen på din hjemmeside

Hvem elsker ikke en god historie? Vi mennesker vil gerne bevæges, røres og opleve, at vores sanser bliver pirret, og det sker især via vores øjne og ører, der oplever en god historie, der kan skabe nogle stemninger og billeder hos en.

De her stemninger kan være alt fra købelyst fra et salgsargument eller blive skræmt over en god gyserhistorie på din hjemmeside, men det handler alt sammen om, at du kan formulere det på skrift, for det er en vigtig del af søgemaskineoptimering 2018.

Det vil være alt for kedeligt – og irrelevant for Googles rangeringsfaktorer – hvis du bare skriver dit søgeord et utal af gange i dit tekstindhold uden tanke på sammenhæng eller grammatik.
Husk på, at du har med rigtige mennesker at gøre på den anden side af skærmen, som gerne vil have en god oplevelse på din hjemmeside.

Her bliver kvalitet altid vægtet højere end kvantitet. Lav relevant indhold, som dine besøgende har lyst til at fordybe sig i fremfor at fylde dit tekstindhold med ligegyldigt nonsens.