Smukke innovative og funktionelle gulvlamper – find dem online

Hvis du følger med i de seneste indretnings trend, har det sikkert ikke forbigået din opmærksomhed, at belysning er i fokus som aldrig før. Ikke siden PH revolutionerede design verdenen med sit legendariske lysmageri, som afstedkom de smukke og funktionelle lamper, som stadig står som design ikoner i Danmark og resten af verden, har lyssætning af boligen og hjemmelivet været så hedt et emne. Lamper er ikke længere blot kilder til lys – de helt rigtige lamper fungerer som art statements, som hyggespredere, og som rekvisitter, der skal hjælpe med at fremhæve dit moderne decor fra dets bedste sider.

Gulvlampen – den ultimative statement lampe

Hvis du således leder efter en lampe til din stue, som gerne må kunne stå alene og tiltrække sig opmærksomhed, bør du gå efter en gulvlampe. Gulvlamper er ikke blot midler til belysning. En flot og gennemdesignet gulvlampe er et møbel – eller faktisk et kunstværk – i sig selv. Se blot de smukke og minimalistiske gulvlamper fra Flos, eller de utroligt smukke gulvlamper i svungen træ fra Northern Lighting, som eksemplificerer alt hvad der er kernen i Scandinavian Design.

Find din nye gulvlampe online hos andlight.dk

Gulvlamper fås i alle størrelser og modeller, og i designs, som passer ind i netop din indretningsstil. Hos andlight.dk kan du finde gulvlamper i et bredt sortiment, sammen med andre lampetyper som for eksempel bordlamper, væglamper, loftlamper, spots og pendler fra producenter som Cph Lighting, Darø, David Trubridge, decode, Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Lumen Center Italia, Marc Pascal, Marset, Muuto, NEW WORKS, nicolaj bo, Normann Copenhagen, Studio Italia Design, Svalen, Tala, Tom Dixon, Tom Rossau, Tonone, Trizo21, Vasanthi, Verner Panton, VIPP, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, Vitra, WATT A LAMP og XoLiving. Herfra kan du så vælge den perfekte gulvlampe, som passer præcist ind i din stue og din stil.