Vælg det rette udstyr til ølbrygning

Mange ølentusiaster vælger i disse år at flytte bryggeriet hjem i køkkenet. Det har aldrig været nemmere at indrette sit eget hjemmebryggeri og blive amatør brygmester hjemme i køkkenet eller i familiens hobbyrum. Hvis du ønsker at hoppe med på ølbrygning trenden kan du læse mere om din nye hobby neden for.

Hvordan vælger jeg det rette udstyr til ølbrygning?

Er du ganske grøn inden for ølbrygning, og ønsker du blot at afprøve aktiviteten førend du kaster dig hovedkulds ud i din nye hobby, kan du med fordel vælge et brygudstyr til nybegyndere. Hos Hjemmebryggeren finder du et udvalg af forskellige begynder sæt – de såkaldet Starter Boxes – som består af alt hvad du som nybegynder skal bruge til at komme godt i gang.

En Starter Box fra Hjemmebryggeren består af en eller flere gærspande med gærlås og låg, termometer, måle glas, vægtfylde måler samt kapsel påsætter med 100 kapsler. Der ud over får du selvfølgelig diverse rengørings udstyr og materialer med i pakken. Og vælger du samtidig at anskaffe en All Grain Kit er du faktisk rigtig godt på vej til at kunne tage dit nye amatør bryganlæg i brug.

Kom godt videre med et semi professionelt bryganlæg

Med en Starter Box og en All Grain Kit fra Hjemmebryggeren kan du brygge den helt perfekte weissbier, pilsner, IPA eller porter. Men hvis du gerne vil i gang med at brygge din helt egen signatur øl får du brug for flere muligheder.

Med et bryganlæg fra Brewster Beacon kan du selv eksperimentere med gæringstid og forholdet mellem de enkelte ingredienser samt tilsætte smags og aroma stoffer. Dermed kan du give de gyldne dråber helt unik kant og karakter.

Du kan læse mere om ølbrygning for begyndere og øvede, og finde såvel bryganlæg og øvrigt brygudstyr som ingredienser til ølbrygning på hjemmebryggeren.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *